PCS SUPERSTAR UMMAH SUNGAI PETANI

PCS SUPERSTAR UMMAH SUNGAI PETANI

Mahukan cuti sekolah yang bermakna untuk anak anda? Anda sedang memerhatikan sebuah program yang lain daripada Kem Motivasi biasa! Biarkan anak anda menjadi kanak-kanak yang lebih hebat! Biarkan mereka mengalami transformasi diri dan kemahiran yang bermanfaat! Izinkan mereka menjadi SUPERSTAR UMMAH!

SUPERSTAR UMMAH direka khas untuk kanak-kanak berusia 7 tahun sehingga 12 tahun!Insha Allah Program Ini Boleh Membantu Anak Anda. Teruskan Membaca ..

 

PERSOALAN UNTUK ANDA!

  • Anak anda gentar berbicara di hadapan khalayak ramai? Ingin mengubah kelemahan ini? Apa kata kita jadikan dia seorang yang yakin dan hebat berbicara serta mampu berpidato?!
  • Anak anda lemah dalam akademik? Sukar memahami kenapa anak tidak mampu cemerlang di sekolah? Apa kata kita seimbangkan otak kanan dan kirinya serta jadikan dia seorang pelajar yang cemerlang?!

JIKA ANDA MEMPERCAYAI KAMI UNTUK MEMBIMBING ANAK ANDA,
SERTAI SUPERSTAR UMMAH 2018 SEKARANG!


1. MISI BIJAK BERBICARA


MISI BIJAK BERBICARA. Program ini diadun dan dicanai dengan aktiviti-aktiviti yang bakal menghilangkan perasaan takut dan gemuruh untuk berbicara. Dengan konsep santai dan selamba, para peserta bakal didedahkan dengan pengalaman yang menyeronokkan dalam dunia seni berbicara dan ini yang menyebabkan mereka akhirnya mampu menguasai kemahiran ini.
Mereka akan menyanyi, berlakon, berpidato dan pelbagai lagi aktiviti yang menjurus ke arah menjana kemahiran pengucapan awam yang padu. Sama ada anda percaya atau tidak, ramai ibu bapa yang terkejut dengan perubahan yang berlaku kepada anak mereka. Dari penakut jadi berani. Dari tidak berkeyakinan menjadi berkemahiran berbicara!


2. BRILLIANT STUDENTS’ SKILLSKalau tadi lebih kepada kemahiran insaniah (softskills), program ini pula bersifat menajamkan minda dan memperkasakan kemahiran belajar.

Pelajar yang cemerlang adalah pelajar yang aktif otak kanan dan kirinya. Dan pelajar juga sukakan permainan (games). Jadi jika digabungkan kedua-dua konsep ini, maka lahirlah Brilliant Students’ Skills! Peserta akan bermain, belajar dan bekerja serta dalam masa yang sama, membina kekuatan minda!Apakah perkara yang menyeronokkan ibu bapa selain melihat anaknya semakin pintar? Dan apakah perkara yang menggembirakan hati pelajar selain bermain dan bermain. Jadi, inilah program yang memuaskan hati kedua-dua pihak!


PENYERTAAN PROGRAM CUTI SEKOLAH AMPAC 2018

AMPAC @ THE JERAI INN, SUNGAI PETANI


Tarikh Program :
2 Hari (5 & 6 Disember 2018)
Rabu & Khamis


Tempat : The Jerai Hotel Sungai Petani (dulu dikenali sebagai SP Inn), 427 Jalan Kolam Air, 08000 Sungai Petani, Kedah. 

Waktu : 9pg – 430ptg 

Bilangan Pelajar : Maksimum 100 orang

Yuran Pendaftaran : RM50 (PERCUMA!)

Pakej Penyertaan :

RM300 (seorang),

RM270 (berkumpulan), 

RM220 (early birds) <----- REBUT SEKARANG !

* Tiada modul English Cuti Sekolah

*Penginapan tidak disediakan
*Pertanyaan klik 
http://www.wasap.my/60108449493/PertanyaanPCS_SPTUNGGU !!

Jika anda daftar secara berkumpulan (2 orang dan lebih), ada hadiah EXTRA menanti. Setiap seorang akan menerima sehelai T-SHIRT AMPAC  secara PERCUMA! Tawaran ini terhad. Cuma ada 20 helai T-SHIRT AMPAC sahaja (lelaki lengan pendek & perempuan berlengan panjang) kepada mereka yang membayar deposit RM100 untuk seorang. Maaf ya kalau stok kehabisan!


Sekarang anda ada pilihan untuk memilih dua pakej yang hebat iaitu Pakej Basic & Pakej Premium:
OH YA … KENAPA PERLU PILIH SUPERSTAR UMMAH?  1. Para jurulatih dan fasilitator yang berpengalaman dan sporting! Anak anda pasti sukakan mereka!
  2. Pendekatan & kaedah pembelajaran yang unik dan menyebabkan pelajar tidak sempat untuk bosan!
  3. Mereka dilatih seharian dari pukul 9pg – 430ptg. Mudah untuk menghantar dan mengambil dari tempat kerja!
  4. Terbukti berkesan terhadap para peserta yang sudah menyertainya!
  5. Kerana anda inginkan sesuatu yang hebat untuk anak anda yang bakal menjadi insan hebat

Saksikan video tentang apa kata peserta dan ibu bapa program cuti sekolah kamiAPA TUNGGU LAGI? JOM SERTAI SEKARANG!!!
Nota : Buat masa ini, kami di pihak AMPAC memohon maaf kerana tidak dapat menerima penyertaan pelajar disleksia, asperger, sindrom down, autistik, ADHD dan lain-lain kerana di luar kemampuan dan kepakaran kami. Harap maaf.

JOM DAFTAR SEKARANG!

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
The Jerai Hotel SP [5 - 6 Disember 2018] Superstar - Pakej Premium
The Jerai Hotel SP [5 - 6 Disember 2018] Superstar - Pakej Basic
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau
Sila jadikan 4 barisan.
Sila jadikan 4 barisan. Sila nyatakan jika peserta adalah anak rakan/saudara. Masukkan maklumat tambahan iaitu Nama Waris & No Whatsapp
Sila jadikan 4 barisan. Sila nyatakan jika peserta adalah anak rakan/saudara. Masukkan maklumat tambahan iaitu Nama Waris & No Whatsapp